heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Wonders sko, støvler og sandaler

Wonders sko, støvler og sandaler

Wonders sko er et moderigtigt valg til den stilbevidst kvinde

Fodtøj ”made with love in Spain”. Wonders er et spansk brand der har kæmpe succes på det danske marked. De differentierer sig på stil, komfort og design. Den sydeuropæiske stil er at finde i deres design og ligeledes i deres materialer. Alle skindmaterialerne er i højeste kvalitet og sammensætninger. Både efterårs- og vinterkollektionen samt forårs- og sommerkollektionen er elegant, feminin og klassisk med et twist. Komfort møder unikt design og forenes som bedste venner i de lækre styles fra Wonders. Wonders sko vil elske dine fødder og dine fødder vil elske Wonders sko.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Wonders sandaler

Et par sandaler fra Wonders fuldender din sommergarderobe – du skal bare vælge om det skal være et par højhælede sandaler eller et par flade sandaler. Alle sandaler fra Wonders har en komfortabel pasform og sål. En høj hæl er elegant og feminin og komforten er stadig i top, pga. gele og skum i sålerne. En flad, lidt mere praktisk sandal til de hyggelige gåture på ferien eller i det danske sommervejr er også et must-have. Flex sandalerne fra Wonders er fleksible og komfortable og super smarte. Alle sandalerne er med skindsåler, hvilket er det mest åndbare materiale og naturlige materiale for et par bare fødder. Wonders sandaler fuldende den perfekte sommergarderobe.

Wonders støvler

Stødabsorberende rågummisåler, elegante høje hæle eller rå træhæle? Du kan vælge lige hvad du vil fra vores store udvalg af støvler fra Wonders. Ankelstøvler kan bruges efterår, vinter og forår og går aldrig af mode. De er fede til både jeans og kjole og til både hverdag og fest. Vælger du støvler fra Wonders får du et par støvler du kan bruge de næste mange år og som du ikke kan slide op. Materialerne er kraftige og ligeledes er de stødabsorberende såler. Et par lange sorte, klassiske, flade støvler bør være en del af din garderobe og i et par fra Wonders sikrer du dine fødder god komfort, åndbarhed og en fantastisk pasform. Mangler du en støvle du kan bruge til alt og som du mere eller mindre vil bo i en hel sæson – så vælg Wonders støvler. Dine fødder vil takke dig!

Wonders pumps

Det bliver ikke mere klassisk end et par elegante og komfortable pumps. Vi har et lille udvalg af skønne pumps fra Wonders – pumps der kan bruges til enhver lejlighed. Skal du bruge en pump til de fede fester og lange nætter eller på jobbet, så vælg en Wonders. Under skindoverfladen på indlægssålen er der et tyndt lag gel, som sikrer at du får en god stødabsorbering under hele foden og især under forfoden. Skal den være helt klassisk? Så snup en i sort glat skind, med en smule plateau under forfoden. Må den gerne være lidt rå i det? Så snup en med en fed snakeprægning i skindet og med en lidt spids snude. Ligegyldig hvilken pump du vælger, så lover vi at du får en pump med en fantastisk komfort.

Wonders tilbud

Wonders udvikler hele tiden deres kollektioner og derfor er der altid enkelte styles der udgår. Til tider vil der være penge at spare på disse styles. Hold øje, da det er tilbud der løbende kommer på siden. Falder du pladask for et par bør du ikke vente. Flere og flere har fået øjnene op for det her fantastiske mærke.