heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Woden sneakers

Woden

Woden sneakers

Woden er et dansk brand og navnet er en sammensætning af ordene Work og Denmark. Det er blevet en succes på ganske kort tid og er synonym med lækkert skandinavisk design i materialer af bedste kvalitet. Designet er helt i tråd med tidens tendenser og der er helt sikkert sneakers til enhver smag. De udvikler nye og spædende modeller hver sæson og overgår sig selv gang på gang. Inspirationen er bl.a. hentet fra naturen og det ses tydeligt i de fede mønstre, stukturer og farver som de mange sneakers findes i.  Hos LoveBuyingShoes har vi udvalgt de fedeste sko og sneakers fra Wodens kollektion – styles som matcher den danske stil perfekt. Kvaliteten er høj, komforten er god og designet er for fedt! Vælg et par Woden hvis du mangler en sneaker du kan bruge til alt, hvor design og kvalitet er vægtet højt og det sporty udtryk, som de fleste sneakers har, er holdt lidt i baggrunden. Det er dansk design når det er bedst.

Sorter faldende

20 vare(r)

Sorter faldende

20 vare(r)

Woden sneakers til damer

Forkæl dine fødder hele året rundt med et par Woden sneakers. Er du vild med et lidt casual look uden at det bliver for sporty, så skal du vælge et par Woden. Komfort og kvalitet er i orden og det designet i den grad også. Her får du en sko du kan bruge til alt. Sæt den samme med kjole og nederdel eller brug den til bukser og short – den passer til enhver anledning. Og husk en god sneakers kan du bruge hele året rundt. Looket er eksklusivt og det ses tydeligt at der er brugt materialer i høj kvalitet. Indlægssålerne i kork er dejlig bløde og stødabsorberende og på samme tid lette. Referencerne til naturen er nemme at finde i farvevalg samt mønstre og prægninger i både skind og tekstil. Kollektionen er enkel, men med detaljer der giver et eksklusivt og anderledes look.

Woden sko og sneakers tilbud

Det er stilsikre sko der aldrig går af mode, men du kan være heldig at udgåede modeller og modeller hvor der kun er få størrelser tilbage, er nedsat til nogle gode priser. Det sker løbende – så hold øje. Men husk, at de aller fedeste modeller og gængse størrelser hurtigt finder nye hjem. Så er der en du er faldet pladask for, så er det med at købe den nu.

Køb dine Woden sneakers online

Køb dine Woden sneakers online og modtaget 1-2 dage efter. Vi har et stort udvalg og får løbende nye styles og farver, så måske skal du have mere
end 1 par Woden i din skosamling. Det er moderigtige og feminine sneakers, i god kvalitet og med en fantastisk komfort. Kig rundt og se om vi har et par der matcher din personlige stil. Woden er et succesfuldt dansk brand, med et stærkt og genkendeligt design, som er tidsløst og anderledes.