heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Det kolde og våde, danske novembervejr giver os heldigvis masser af gode grunde til at supplere og udskifte garderoben - både når det gælder tøj og sko.
Og tænker du praktisk = kedeligt  - så kig lige her: Der er masser af sko og støvler, der går både i kategorierne "praktisk" og "smart" ... 

Vi har valgt vores personlige favoritter, der matcher novembervejret - og måske en lille fest?

Kig med og se, hvorfor vi synes, at netop DEN sko eller støvle skal på denne måneds wishlist ...

 Et par gode, sorte støvler er et must i enhver novembergarderobe!
Modellen fra Shoe Biz Copenhagen i nubuck croco er vores favorit i november, fordi den går til både hverdag og fest: Den særlige skindtype og den lille hæl gi'r den et ekstra twist, lynlåsen gør den nem at smutte i og skaber et lidt råt look - og så kan den både dresse hverdagen op og festtøjet ned ...

Find flere sorte støvler her!

 

 I takt med at det bliver koldere, kan vi ikke komme uden om et par lækre, lune hjemmesko at varme sig i. Hjemmeskoene fra Douce minder om et par strikkede sokker, men er foret med blødt foer og har en skridsikker sål. De er super lækre og er perfekte til indendørs hyggedage, når det regner. 

Se flere hjemmesko her!

 

 Godt nok er november ustadig - men alligevel kan vi være heldige også at have lunere dage med tørvejr - og SÅ er et par fede sneakers ideelle!
Oill er et af de førende brands indenfor sneakers, og den armygrønne model, der gi'r alt det sorte lidt kant, er en klar favorit, der matcher årstidens trends og tendenser.  

Find flere sneakers fra Oill her!

 

REGNVEJR - igen!! Vi undgår det bare ikke - så et par gode gummistøvler er et absolut must! Og hvorfor ikke vælge et par med attitude?
Tjek de super lækre og samtidig praktiske Dr. Martens Drench gummistøvler. Her får du både et cool design, god pasform og den vandtætte støvle, som du har brug for. 

Se alle gummistøvler fra Dr. Martens

 I slutningen af november begynder de første julefrokoster at ramme os ... og selvom det er mørkt og koldt udenfor, så er det tid til fest og høje hæle indenfor!
Den lækre pump fra XTI er på november måneds wishlist, fordi den smukke mørkeblå farve så fint matcher alle de blå nuancer, der også præger sæsonens modebillede. 

Se denne pump i andre farver

 Glimmer, glitter og glamour! Rina er på denne måneds liste, fordi vi bare aldrig bliver trætte af den! Den er super elegant og kan bruges til både bukser og kjole...
Og så gør det jo ikke noget, at denne sorte sag er lavet i ægte skind. 

Amust Rina findes i flere farver - Se dem her!