heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Unisa

Unisa sko til den modebevidste kvinde

Sko, støvler, stilletter og pumps i bedste kvalitet og moderigtigt design fra Unisa. Unisa er et spansk mærke, der har leveret trendy sko til kvinder siden 1970’erne, hvor virksomheden udelukkende eksporterede sko til USA fra Spanien. Kort efter kom den første europæiske kollektion og de populære sydeuropæiske designs blev tilgængelige for kunderne på det europæiske skomarked. Dette kom som et resultat af mødet mellem de to forretningsmænd Carlos Musso og Antonio Porta i Elda, Alicante, der i dag er hjørnestenen for al produktion af Unisa sko. De to herrer kom begge med en lang tradition for skoproduktion, hvilket viser sig i Unisas design, der er præget af gode materialer, god komfort og unikke detaljer i et stilrent design, der passer perfekt til det skomoden i Danmark. 

Læg stilen med Unisa sko

Unisa tilbyder et stort udvalg af elegante modesko til enhver garderobe og enhver anledning. Uanset om du er en meget feminin kvinde, der elsker at gå i kjole eller nederdel, eller den mere rå type i jeans og læderjakke, så er der helt sikkert et par Unisa sko, der passer til netop dit outfit. Uanset hvilken skomodel du vælger, så bliver du fashionista og er helt med på moden.

 

Komfortable og moderigtige Unisa pumps

Vi elsker de skønne Unisa pumps, og derfor har vi udvalgt et skarpt udvalg af de fedeste hæle i sæsonaktuelle farver og moderigtige designs. Unisa pumps har en fantastisk pasform, god komfort og et moderigtigt look, der passer til din personlige stil. Du finder modeller med tykke og tynde hæle, høj eller lav hæl og styles med rem over vristen. Vi holder altid øje med tidens trends og tendenser, og matcher vores Unisa udvalg med den nyeste danske mode. Tag dine Unisa pumps på til favorit kjolen eller brug dem som et friskt pust til din hverdagsgarderobe. Uanset hvilken model, du vælger, kan du være sikker på en højhælet sko med god komfort og fantastisk pasform.

 

Unisa sko tilbud

Unisa udvikler hele tiden nye styles og forbedrer deres skodesign. Det betyder at nogle modeller løbende udgår. Derfor finder du også en gang imellem gode tilbud her på shoppen. For at sikre dig din favorit model, anbefaler vi dog at slå til med det samme, da vi ikke har uendelige størrelser.

 

Køb dine Unisa sko og støvler online

Shop Unisa sko, støvletter og pumps online og få dine favoritter med hjem i garderoben eller på skohylden. Vi tilbyder et stilet udvalg, der passer til den moderne kvinde med sans for fashion. Hos LoveBuyingShoes leverer vi i løbet af få dage, og du kan altid få fri fragt og 30-dages fri returret. Køb Unisa med god samvittighed – Det er gratis at fortryde.