heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Skindtasker

Skindtasker til kvinder

Vild med sko OG tasker? Det er vi og derfor har vi også nogle super lækre skindtasker i vores store sortiment. Det er enhver kvindes ret at eje en taske i ægte skind der matcher hendes look perfekt. Vi har både skuldertasker, crossovers, shoppere, clutches og fine små punge fra det fantastiske tyske brand Aunts and Uncles. Taskerne er funktionelle, rummelige og du kan opbevarer alle dine nødvendige ”på-farten-ting”. Taskerne er fra Tyskland, men designet matcher Danmark og de danske modebevidste kvinder perfekt. Vælg en crossover eller en clutch hvis du mangler en lille taske til de mest nødvendige ting når du er ude og lufte ynglings kjolen. Eller en lidt større skuldertaske hvor både pung, mobil og lidt hverdagsrod kan være, som du kan bruge på jobbet eller på farten. Elsker du også duften af nyt skind så shop en ny taske fra Aunts and Uncles online her på siden.

Sorter faldende

13 vare(r)

Sorter faldende

13 vare(r)

Den feminine clutch

En clutch er lige så meget et accessories som det er en taske.  En lille håndtaske, der nemt kan gøres lidt mere funktionel  når en rem fastsættes og den så dermed bliver en crossovertaske. En clutch der matcher dine sko er super elegant og ses ofte i det danske modebillede. En clutch kan du bruge til ethvert look. Sammen med en kjole og et par høje sko eller sammen med et par flade støvler og jeans. Der er ingen begrænsninger og det fantastiske læder giver tasken et dyrt, men naturligt og eksklusivt look.

Ny taske – ny tro følgesvend

Det er en drøm at udvide garderoben med en ny flot taske, i god skindkvalitet og måske i en farve der bare lige er dig. Klassisk design, gode materialer og funktionaliteten gør at du får en taske der vil følge dig i mange år. Vi oplever at sådanne tasker kun bliver federe med tiden og at de hurtigt bliver uundværlige. Kig rundt og lad dig inspirere. Vi får løbende helt nye modeller på shoppen eller kendte modeller, men i nye farver. Vi har flotte tasker i ægte skind til enhver kvinde, der er kvalitetsbevidst og som er en rigtig modeelsker.