heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Steve-Madden

Steve-Madden

For et par år siden smuttede et par karakteristiske STEVE MADDEN støvler i kufferten fra én af de hippe brandstores down town New York City … og vi indrømmer, at vi siden da har elsket STEVE MADDEN! Sko, støvler, stiletter og pumps med storby-attitude – inspireret af street fashion og trends fra hele verden. Brandet blev etableret i 1990 i Queens med en vision om at signalere livsstil: Fra det casual hverdagslook med flade sandaler, funky sko og støvler til hippe, festlige stiletter, pumps og peep-toes … STEVE MADDEN er både klassikere og det sidste nye fra New York – gå på opdagelse og find et par der lige passer til dit nye look!

 

Steve Madden anses af mange modeentusiaster for at være blandt det 21. århundredes mest trendsættende skodesignere. En mogul inden for modeverdenen. Vi synes, at Steve Madden fortjener dette prestigefyldte mærkat. Med nytænkende og idérige designs inspireret fra hele verdens gadebilleder kreerer Steve Madden de flotteste sko, støvler, stiletter og pumps med en forfriskende storbystil. Steve Madden startede sit succesfulde virke i Queens og har gennem tiden bevaret New Yorker-attituden i sine designs, hvilket gør dem både elegante og frække på samme tid. Få mestrer at kombinere den stilfulde elegance med små fine og frække detaljer, som Steve Madden gør det. Snyd ikke dig selv for et friskt pust til garderoben fra en af tidens største designere – Steve Madden.

Den endelige beslutning om at lade Steve Madden indgå som en del af vores lille, men eksklusive udvalg skete efter en tur til New York, hvor et par af Steve Maddens støvler sneg sig med hjem i kufferten. Vi var solgt! Som passionerede modeentusiaster med en svaghed for sko er det svært ikke at forelske sig i Steve Madden og hans enestående kreationer. Vi forsøger altid at have et opdateret udvalg med de mest spændende nyheder, hvilket Steve Madden leverer stribevis af. Vi vil gerne inspirere og have sko, støvler, stiletter m.m., som du ikke ser rundt om hvert eneste gadehjørne.

Tjek vores udsnit af kreationer fra Steve Madden og find den stil, du søger. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os på at yde en god service og tilbyder blandt andet 30 dages fuld returret.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.