heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Pumps

Pumps - elegant og feminin stil

Pumps er elegant og feminint fodtøj til stilbevidste kvinder der søger et moderne og meget kvindeligt look. Et par gode pumps i en god kvalitet kan bruges på jobbet, til møder og festlige anledninger. Et par festlige pumps løfter dit look til helt nye højder. Skal det være formelt eller uformelt? Skal det være med en bred hæl eller en smal hæl? Vi har pumps til alle anledninger, med forskellige hælhøjder, materialer og farver. Vi har pumps til mange forskellige, men personlige stilarter. En høj hæl giver en flot og rank kropsholdning og det oser af god stil!


 

Sorter faldende

11 vare(r)

Sorter faldende

11 vare(r)

Sorte pumps

En sort pump kan du nemt matche til alt i din garderobe. For at give dig et så stort udvalg som muligt har vi valgt at føre forskellige mærker. Du kan blandt andet finde pumps fra både Wonders, Bubetti, Fly London og aPair i vores sortiment. Vi har forsøgt at udvælge nogle klassiske modeller, hvor komfort og design går op i en højere enhed. Et afslappet look kan være at foretrække om dagen og et mere eksklusivt og look kan være helt perfekt til aftenens begivenheder. Du kan bruge den samme sorte, klassiske og komfortable pumps til begge ting. Style den med et par fede jeans og dagen og skift til en fin og klassisk kjole om aftenen. Et par sorte pumps bør være fast inventar i din moderigtige garderobe.

Pumps med rem

Er du lidt usikker på en høj hæl, så vælg en pump med en rem. Den giver ekstra støtte og hjælper med at holde foden fast i skoen, ligegyldig hvor høj hælen er. Det er en justeringsmulighed der er med til at gøre pasformen endnu bedre og det gør den mere behagelige at have på. Looket er meget sofistikeret og elegant og passer både til hverdag og fest.

Pumps på tilbud

Vi har altid gode tilbud på forskellige pumps. F.eks. er de meget festlige og høje pumps fra Steve Madden nedsat til en rigtig god pris. Og ligeledes er de fine og farverige pumps fra det spanske mærke Mikaela. Hold øje da vi løbende sætter modeller fra de forskellige kollektioner ned til fantastiske priser.