heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Espadrillos

Espadrillos – sommersko

Den perfekte sko til det lune forår og den varme sommer og den bør derfor være en fast del af din sommergarderobe. Typen stammer fra Spanien og derfor forbinder man også en espadrillos med sol, sommer, et par fede solbriller og et rigtigt sommeroutfit. Den er super fin til opsmøgede jeans, shorts, kjole og nederdel og super anvendelig til forskellige anledninger. Det er en afslappet og klassisk sko, som også er meget komfortabel at have på. Det er et af sommersæsonens største hit og den er trendy til kvinder i alle aldre. Enhver kvinde der er vild med et afslappet sommeroutfit må eje en espadrillos sko for at fuldende det perfekte sommer-look.

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)

Espadrillos fra Pavement og Amust

2 danske og super aktuelle brands med sans for detaljen og den danske mode har lanceret flotte espadrillos i lækre materialer. Er du til tekstil/kanvas med print, en super blød ruskind eller en lidt mere rå glat skind, så skal du helt klart prøve et par espadrillos fra Pavement eller Amust denne sommer. I disse espadrillos ser man et perfekt match mellem den spanske modetradition og dansk design.

Espradrillos på tilbud

Udgåede styles vil der løbende være tilbud på eller de vil komme på udsalg efter endt sæson. Du finder helt sikkert et par espadrillos der matcher resten af din skogarderobe perfekt.