heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Ballerina sko - shop ballerinaer her

Ballerina

Ballerina sko til den kvalitetsbevidste kvinde

Vores udvalg består af ballerinaer i forskellige og fine designs og fælles er den gode kvalitet. Udvalget er bredt, netop for at der også skal være et par til dig. Denne type sko er perfekt til overgangen fra sko til sandaler og igen når sandalerne bliver for kolde, men de meget lukkede sko stadig er for varme. De fås i et utal af farver, med forskellige fine detaljer og helt flade såler, en lidt mere robust sål og med plateau såler. Ballerinaen er en succes i det danske modebillede og det vil den fortsæt være – den er nemlig sød til både lange bukser, shorts, kjole eller nederdel. Brug den som en fin hverdagssko eller som en lidt casual aftenssko – mulighederne er mange med en sød og komfortabel ballerina sko.

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)

Vi fører klassiske og moderigtige ballerinaer

Er du til et par casual balleriner hvor komforten er helt i top så prøv et par fra Softinos. Vi har aldrig set sko i en blødere skind. Og som en lille ekstra ting har de tilføjet lidt duft til nogle af sålerne, så du kan have bare sommerfødder i dem uden problemer. Er du til et mere klassisk og elegant look så prøv et par fra det danske mærke aPair. De er stilrene og passer perfekt til både job, fest og hverdag. Stylesnob og Pretty Ballerinas har designet søde og anderledes ballerinaer de sidste par år og de gør det godt. Her er der brugt forskellige materialer, farver og mønstre til at gøre hver enkel style unik. Vi har altså et stort og anderledes udvalg, så chancen for at du falder pladask for en model er stor. De er lette, flotte og fuldender et klassisk look helt perfekt.

De populære hvide og sorte ballerinaer

Det er ingen hemmelighed at sorte og hvide ballerinaer er de mest populære og det er klart – de kan jo sættes sammen med alle andre farver. Og er der noget flottere end et par brune sommerfødder i en flot hvid ballerina? Du får et feminint look uden at skulle have en høj hæl på. En sort elegant ballerina kan du have i din skogarderobe de næste mange sæsoner og du kan bruge den til enhver anledning. Vælg en i en lækker skindkvalitet, så er du sikker på at dine bare fødder også elsker ballerinaerne. Mangler du en flot, let og sofistikeret sko som du kan bruge til alt? Så køb en sort skindballerina – det vil du ikke fortryde.