heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Shoe Biz Copenhagen støvler, sko og sandaler

Shoe Biz Copenhagen

Shoe Biz Copenhagen til de unge og friske kvinder

Shoe Biz Copenhagen er et søsterbrand til Gardenia og blev lanceret i 1989. I modsætning til Gardenia er Shoe Biz mere hverdagsagtigt, ungt og generelt mere rå i udtrykket og priserne er mere overkommelige. Et dansk skomærke med et dansk design der matcher skomoden helt perfekt. Du kender sikkert Shoe Biz, for de har haft stor succes i Danmark de sidste par år – i sær hos de unge piger. Plateausåler, robuste blokhæle og fede detaljer gør støvlerne og sko unikke. Produktionen foregår i Europa og bygger på mange års erfaring. Mangler du en god komfortabel støvle, et par søde enkelte sandaler eller et par fede sko til foråret eller efteråret så snup et par fra Shoe Biz – perfekte til din basisgarderobe.

Sorter faldende

18 vare(r)

Sorter faldende

18 vare(r)

Shoe Biz støvler

Shoe Biz støvler er i læder – det er gode og klassiske modeller, som du kan bruge mange sæsoner frem. En forret støvle er perfekt til den danske vinter og de korte støvler i skind uden foer er perfekte til både det danske efterår og forår. De er super fede til både kjole og jeans og du kan bruge dem til både hverdag og festlige anledninger. Vælger du en snørrestøvle får du en støvle du nemt kan justere og få plads til et par ekstra strømper i. Vælger du en chelseaboot med elastik i siderne får du en støvle du nemt kan komme i og som er elegant både til et afslappet look og til et lidt mere festligt outfit. Fælles for alle de skønne Shoe Biz støvler er at de er super behagelige at have på og at ingen af dem har en ustabil og meget høj hæl – det er klassiske, anvendelige og meget moderne støvler.

Shoe Biz sandaler

Søde, enkle og behagelige er fællesnævneren for Shoe Biz sandaler. Er du til høj hæl, kilehæl eller helst en hel flad sandal kan du finde en lige her. Shoe Biz er virkelig gode til at følge tidens trends og tendenser. En enkel og klassisk sandal kan bruges til alt dit tøj og du kan bruge den mange sæsoner ud i fremtiden. Kvaliteten er helt i top ligesom designet af sandalerne. De er lette og fylder ikke meget hjemme på skohylden, men vil helt sikkert komme til at få en stor plads i dit skoelskende hjerte.Shoe Biz sandaler fuldender din sommergarderobe!

Shoe Biz sko

Det er altid svært at finde en sko til de lidt svære måneder, hvor støvlerne er for varme og sandalerne for kolde. Shoe Biz har kreeret nogle fine herreinspirerede lakssko og skindsko, som er vidunderlige til de lidt kolde forårsdage og lidt lune efterårsdage. De kan styles meget klassisk sammen med en fin hverdagskjole eller nederdel – ønsker du et lidt mere råt look så brug dem sammen med et par lidt slidte jeans og lav et lille opsmøg.

Vi har løbende gode tilbud på de populære Shoe Biz sko, støvler og sandaler – så hold øje. Shop enten online eller kig forbi butikken på Låsbygade i Kolding.