heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Shepherd of Sweden

Bløde Shepherd hjemmesko i lammeskind af fineste kvalitet

Her på siden finder du forskellige modeller af Shepherd hjemmesko til damer. Vi har både lukkede futsko og slippes uden hæl. Alle modellerne er i det lækreste bløde lammeskind af bedste kvalitet. Lammeskind er et åndbart naturmateriale, der sikrer at varme og fugt kan komme væk. Samtidig er det isolerende, hvilket sikrer at dine fødder holdes godt varme. Shepherd blev grundlagt i 1982 og er et svensk kvalitetsmærke. Virksomheden arbejder hele tiden på at udvikle og forbedre produkterne, så de kan tilbyde dig de allerbedste hjemmesko. Shepherd hjemmesko, sutsko og slippers har en stærk ruskindssål eller EVA sål, som er et let materiale, der sikrer den bedste komfort. Kvaliteten er fantastisk.

Shepherd hjemmesko efter bedste håndværkstradition

Hvad enten du er til slippers eller hjemmestøvler, finder du helt sikkert en foret hjemmesko der passer til din stil her. Vi har et udvalg af spændende modeller med lammeuld og lækre skindkvaliteter med et nordisk look. Alle Shepherd sutsko og hjemmesko bliver produceret i hånden efter de bedste håndværkstraditioner. De bløde hjemmesko bliver samlet af ca. 28 forskellige dele og gennemgår mere end ti forarbejdningsprocesser, inden de rammer forbrugermarkedet. Størstedelen af disse processer foregår i hånden. Virksomheden har egen fabrik i Makedonien, hvor alle hjemmeskoene og sutskoene bliver produceret og forarbejdet. 

 

Socialt ansvar, dyrevelfærd og hensyn til miljøet

Shepherd er en socialt ansvarlig virksomhed, der tager hensyn til miljøet og sikrer gode forhold for deres medarbejdere såvel som dyrene. Derfor kan du kan trygt købe et par hjemmesko med god samvittighed. Virksomheden er meget opmærksom på, at sikre et godt arbejdsmiljø for alle medarbejdere lige fra fabrikken i Makedonien til administrationen. Derudover tager de hensyn til miljøet ved at vælge de mest skånsomme transportformer og anvende et minimum af kemikalier. Shepherd benytter sig desuden af en Code-of-Animal-Treatment, som alle virksomhedens skindleverandører skal underskrive. Denne kontrakt sikrer ordentlig dyrevelfærd.

 

Køb Shepherd hjemmesko online

Shop fede hjemmesko fra sofaen og få leveret direkte til døren. Hos LoveBuyingShoes har vi et udvalg af de lækreste Shepherd hjemmesko i neutrale farver og de bedste materialer med fede detaljer. Sutskoene har en god pasform og komfort og et stilrent look. Du kan frit vælge din favorit mellem de skønne tøfler, slippers og futsko. Vi leverer indenfor få dage, og tilbyder altid fri fragt og 30-dages fri returret, så der er ingen undskyldning for ikke at bestille dine nye pusser.

 

Shepherd hjemmesko tilbud

Shepherd bestræber sig på hele tiden at udvikle deres kollektion, samtidig med at nogle klassikere bibeholdes. Her på siden kan du være heldig at finde enkelte af de populære hjemmesko modeller på tilbud. For at sikre dig din størrelse, anbefaler vi dog, at du slår til med det samme. Vi har nemlig ikke uendelige størrelser.