heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

STJÆL STILEN FRA MODEDRONNINGEN!

 

Sarah Jessica Parker har alle dage været kendt for sin unikke og super fede stil. Nu har du chancen for at kopiere Sex and the City stjernens stil ind i din egen gaderobe.

Tag f.eks. dette super chice forårsslook. De bløde skindstøvler fra det italienske fashionbrand Hangar er ideelle til de tidlige forårsmåneder. Skindet er forarbejdet på bedst tænkelige måde, og metalglansen giver lidt kant til en ellers neutral støvle. 

 

 Selvom det stadig er køligt udenfor, skal der ikke stå noget i vejen for en god fest. Påklædningen kan dog være en udfordring i de kolde måneder. Lad dig inspirere af SJP's super elegante og januarvenlige look. Du kan evt. tilføre et par strømpebukser, hvis det bliver for koldt med bare ben.

De tårnhøje stilletter fra Steve Madden kan skabe en fest med selv det kedeligste outfit. Bolddd, som ses her, skaber attitude på bedste New Yorker vis med de spidse nitter på tåen. 

Er balancen ikke til 15 cm hæl, findes der heldigvis en masse alternativer. Måske er lidt lavere pumps fra XTI mere dig? Du finder dem her!

 Når den ikke står på fest, kan du holde varmen med et casual look, som det SJP bærer her. For at det ikke bliver alt for afslappet, kan du tilføre et par støvler med en lille hæl. Det kunne f.eks. være denne skønne Airt ruskindsstøvle fra Fly London. Støvlens rå men feminine stil passer perfekt til det danske modebillede. 

Fly London lægger stor vægt på høj komfort og kvalitet, og du kan derfor være sikker på en sko, som du kun kan blive glad for!