heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Sandaler med hæl

Sandaler med hæl til den stilsikre kvinde

Vælg en hæl der løfter dit feminine look op i nye højder. Kilehæl, stilethæl, lav hæl, blokhæl er alle med til at få dig lidt op i højden, samt forbedre din holdning. En hæl kan give ekstra højde og på samme tid er det super feminint. De kan bruges til hverdag og til fest, samt til forår og til sommer. Skal de være sorte, rosa, brune, blå? I ruskind eller glat skind. Det er helt op til dig. Vores sortiment består af mange forskellige modeller, som kan være prikken over i’et til dit fine sommerlook. Så slip fødderne fri og lad dem have en god sommer i et par skønne sandaler med høj hæl. Vi har sandaler med hæle til enhver kvinde der går op i god stil.

Sorter faldende

27 vare(r)

Sorter faldende

27 vare(r)

Sandaler med kilehæl

Kilehælen har været moderne de sidste mange par år og vil fortsat være det. Hæltypen giver dig en rankere holdning uden at tage den gode komfort fra dig. Hæltypen er robust, giver en god stabilitet under hele foden og er super behagelige at have på. En hæltype du kan bruge til hverdag, men som også er eminent til forårets og sommerens havefester. Se f.eks. vores udvalg af Fly London sandaler med kilehæle. De er praktiske, i rigtig god kvalitet og super cool både til hverdagstøj og sommerkjolerne. Her får du sandaler som fødderne aldrig bliver trætte af at have på.

Elegante sandaler med høj hæl 

En elegant sandal med høj hæl bør være en del af din sommergarderobe – har du ikke et par? Så er det med at få købt et par. F.eks. de flotte ruskindssandaler fra Gardenia: Cindy og Calvina. Platauen under forfoden sikrer god komfort, selvom du kommer godt op i højden. Eller hvad med et par meget høje sandaler fra aPair, som er super elegante og klassiske. Sommeren er fyldt med både store og små fester og en elegant sandal med høj hæl, du kan bruge igen og igen er et must-have. Til en stor begivenhed, en middag i byen med pigerne eller til et par fede bukser til hverdag.

Hos LoveBuyingShoes har vi mange modeller og helt sikkert et par til dig

Kig rundt og lad dig inspirere blandt vores mange fine sandaler. Hold øje – der vil løbende komme modeller på tilbud. Vent ikke for længe – så snart der er lidt varme i luften får folk lyst til at slippe fødderne fri i et par sandaler og vupti så er de væk.