heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Flade sandaler til kvinder

Hos LoveBuyingShoes har vi et stort udvalg af flade sandaler til kvinder

Vi har gjort vores bedste for at udvælge nogle klassiske, interessante og komfortable flade sandaler til vores sortiment. Vi har valgt modeller i fede farver som blå, rød, gul og grøn og i materialer som vi ved dine fødder vil have det helt perfekt i. Vores udvalg består af elegante, komfortable, klassiske, anderledes og moderigtige sandaler fra brands som Wonders, Fly London, aPair, Shoe Biz Copenhagen, El Naturalista m.fl.

 

Sorter faldende

1-36 af 50

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1-36 af 50

Side:
  1. 1
  2. 2

Must-have: flade sandaler

Flade sandaler er et must-have i din sommergarderobe. Og du skal ikke være bange for at vælge et par eller to i en anden farve en sort. Dine fødder vil elske dig hvis du eksempelvis putter dem i et par Fly London sandalen. Måske modellen ”Tram” i enten rød, gul eller grøn? Eller en skøn og elegant sandal fra aPair i det fineste brune skind. Vores sortiment består af sandaler til både forår og sommer, de moderigtige og de praktiske samt de elegante og de mere afslappede. Flade sandaler er perfekte til den danske sommer og til de hyggelige havefester, gåture og ferien.  

Flade sandaler og god komfort

Vælg en sandal med en flad bund og få en sandal med god komfort, som du kan have på hele dage og hele aftener uden at få ondt i fødder og tæer. Brug den nemt til forskellige anledninger og sæt den sammen med et par afslappede shorts eller en fin sommerkjole. En fin flad sandal fuldender dit sommerlook! De flade sandaler fra Wonders har nogle fantastiske bløde og stødabsorberende såler og El Naturalistas sandaler mixer farveglæde med komfort og resultatet er spot on.

En sort og klassisk sandal

Hvis du ikke har en sort klassisk flad sandal i din forårsgarderobe er det med at få den købt nu. Den kan bruges så snart det lune vejr kommer og fødderne skal slippes fri og den kan bruges til de lune efterårsdage. En sort sandal kan du bruge til alt – jeans, pæne bukser, nederdel, kjole eller shorts. De elegante aPair sandaler i en rigtig god skindkvalitet passer perfekt til tendenserne i den danske moderverden lige nu. De søde sorte sandaler fra Shoe Biz Copenhagen er casual og enkle, men med små detaljer såsom en lille sløjfe eller en flettet rem.