heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Sommersandaler - moderigtige sandaler til kvinder

Sandaler

Sandaler til kvinder

Vi elsker sommer, sol og derfor har vi et stort udvalg af sandaler til kvinder til enhver anledning. Vi har sandaler med helt flade såler, med meget høje hæle, med fleksible og stødabsorberende såler og med kilehæle og plateau såler. Sandaler der er perfekte til både det lune forår og den dejlige sommer.

Sorter faldende

1-36 af 69

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1-36 af 69

Side:
  1. 1
  2. 2

Stort udvalg af dame sandaler

Vi har mange modeller fra mange unikke og anderledes brands. F.eks. farverige sandaler fra Fly London, elegante sandaler fra aPair og Shoe Biz Copenhagen og sandaler med høje hæle fra Wonders og Gardenia.  Komfortable, smukke og anvendelige sandaler fra Angulus.Fælles for alle modellerne er at kvaliteten er i top og at de passer perfekt til dit sommerlook. Vi bestræber os på at have et udvalg med mange størrelser, farver og unikke sandaler, så du kan vælge lige netop det par der vil fuldende din perfekte sommergarderobe.

Komfortable sandaler

Et par sandaler du går godt i er et must-have på skohylden. Til de hyggelige gåture på stranden, de lange og inspirerende ture på ferien og til shoppingturene med veninderne. Sandalerne fra El Naturalista har en fantastisk pasform, skindet er blødt og ligeledes er såleren. Disse sandaler bliver dine fødder aldrig trætte af at have på. De nye Flex Sandaler fra Wonders har en utrolig fleksible og stødabsorberende plateausål som både er fantastiske at have på, men også ser fantastiske ud.  De er praktiske og på samme tid fine til både kjole, bukser og shorts. Klassikeren fra Fly London ”Tram” er igen på lager og i endnu flere fantastiske farver. Sålerne og skindet er blødt som det plejer og komforten er helt i top! Angulus leverer igen klassiske sandaler i skøn kvalitet og med de stødabsorberende rågummisåler.

Sandaler med justerbar rem

Det er vigtigt at din sommersandal sidder godt på foden og dette kan justerbare remme hjælpe med. Er du lidt høj over vristen eller har du en smal fod er det en fordel at vælge en skindsandal med gode justeringsmuligheder. Sandaler i gode materialer og gode skindkvaliteter er sunde for varme sommerfødder. Sandaler med ankelrem er meget elegante og feminine og sammen med et par bare ben og en sommerkjole giver det et festligt og sødt look.

Sandaler med plateau

Plateausålen er perfekt til sommerens mange havefester, sene grillaftener og en tur i byen. De er feminine, komfortable, praktiske og  moderne. Det giver en sund og flot holdning at komme lidt op i højden, men det er ikke altid lige praktisk. Det problem løses nemt ved at vælge et par med plateausåler. Looket bliver lidt mere råt og ungt med disse såler og pifter hurtigt et lidt casual sæt sommertøj op.

Sandal på tilbud

Sandaler er sæsonvarer og derfor vil nogle modeller også udgå. Disse modeller kan du være heldig, at købe til gode priser. Hold øje om der kommer gode tilbud eller udsalg på vores mange sandaler.