heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Palladium

Palladium

Palladium producerer sko og støvler i rå og lækre materialer, som de selv udtrykker det: “Sko til den moderne oplevelsesrejsende” - og et perfekt match til de aktuelle trends i det danske modebillede, som eksperterne kalder ”daring” og ”exploring”.

Palladiums historie rækker tilbage til 1920 og tager afsæt i en position som Europas største leverandør af dæk til fly. Kreativ produktudvikling og et behov for fornyelse efter 2. verdenskrig kombineret med ekspertisen fra den hårdføre og krævende dækproduktion grundlagde i 1947 Palladium som skobrand. Allerede ved lanceringen blev de hårdføre og rå støvler og sko, som var produceret af de samme materialer, som tidligere indgik i dækproduktionen, en kæmpe succes især blandt oplevelsesrejsende - og til formål der krævede slidstærke og komfortable støvler. En position som Palladium havde i årtier, indtil de forsvandt fra modebilledet.

Med inspiration i historien og et mål om at bevare magien i det gamle, respekterede brand, relancerede Palladium imidlertid brandet i 2009 og tilførte det nye, forbedrede fremstillingsmetoder, moderne, højkvalitetsmaterialer, en forbedret og fantastisk komfort - uden at gå på kompromis med den genkendelige rå stil.

Hos LoveBuyingShoes.dk har vi i første omgang valgt Palladiums vinterstøvler, fordi vi synes, at støvlerne matcher trenden anno 2016 og giver det klassiske modebillede “kant”. Og så synes vi, at Palladium på en trendy måde er meget mere rå end de vinterstøvler, der ellers findes på markedet. Et godt bud på varme og komfort uden at gå på kompromis med look’et.

Sorter faldende

2 vare(r)

Sorter faldende

2 vare(r)