heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Dr Martens Serena | unikt design, god komfort og høj kvalitet

Dr Martens Serena | unikt design, god komfort og høj kvalitet

Dr Martens Serena støvle er en ægte klassiker inden for modeverdenen – en levende legende! Med det unikke design samt den gode kvalitet, komfort og pasform har den legendariske Dr Martens Serena støvle vundet stor popularitet blandt mange og bruges i dag af ALLE. Dr Martens støvler – heriblandt Serena modellen – tog ellers først sit indtog i 1960’ernes forskellige subkulturer. Ønsket om at adskille sig fra mængden samt den rebelske stil fuld af attitude gjorde Dr Martens Serena støvle til et symbol på datidens ungdomsoprør. Dr Martens Serena støvler produceres af Griggs familien, som med mere end 100 års stolte traditioner inden for skomagerfaget sikrer den gode kvalitet og komfort. Vis lidt stilfuld attitude med et par unikke Serena støvler fra Dr Martens.  

Hos LoveBuyingShoes.dk har vi en passion for anderledes og unikke designs samt høj kvalitet, hvorfor Dr Martens klassiske Serena støvle selvfølgelig indgår i vores produktsortiment. Dr Martens og ikke mindst Serena modellen står for nogle unikke kvaliteter med god attitude, som vi gerne vil have repræsenteret i vores shop. Desuden fortjener en klassiker som Dr Martens Serena støvle en plads i vores lille, men eksklusive udvalg, der stiler mod at inspirere dig til nye og spændende looks. Vi har valgt et lille udsnit af sko, støvler og gummistøvler fra Dr Martens mange enestående kreationer.

Tjek vores udvalg af Dr Martens støvler – heriblandt Serena modellen. Du er meget velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål, så vi kan hjælpe dig med at træffe det rette valg. Vi er særdeles serviceorienterede og tilbyder blandt andet 30 dages fuld returret.  

Læs mere om:
Dr. Martens || Steve Madden || Steve Madden sko

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)