heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Lola Ramona sko og pumps

Lola Ramona

Lola Ramona sko – dansk brand med attitude

Lola Ramona er et dansk mærke, der har specialiseret sig i at lave unikke, farverige og humoristiske sko til kvinder i alle aldre. Unikt design med kombinationer af sløjfer, prikker, striber og farver gør Lola Ramona pumps til små kunstværker. Så er det bare op til dig om det er en Lola Ramona Angie, Elsie eller Ava der skal med hjem til samlingen!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Lola Ramona pumps

Lola Ramona er helt sin egen, og du finder ikke et lignende brand på markedet. Uanset om du er til polkaprikker, farver, striber, sløjfer eller hjerter, så finder du helt sikkert en model, der passer til din personlige stil. Designet overrasket altid og er altid tilsat et strejf af humor. Lola Ramona sko og pumps passer perfekt til en kjole eller nederdel, men kan også pifte et mere neutralt outfit op. Der er noget for alle aldre og alle garderober uanset om garderoben er fyldt med farvede kjoler eller sorte jeans.

 

Køb dine Lola Ramona sko online

Her hos LoveBuyingShoes har vi udvalgt de Lola Ramona sko, pumps og stilletter, som vi allerbedst kan lide. Klassikeren Elsie med den stribede hæl, de lidt højere og elegante Angie og de klassiske og sailorinspirerede Ava er en del af vores nøje udvalgte sortiment. Vi forsøger altid at tilbyde jer et anderledes udvalg, end hvad mainstream butikkerne tilbyder, og Lola Ramona er bestemt ingen undtagelse. Find din favorit og køb den online med fri fragt og 30-dages fri returret – altid med levering i løbet af få dage.