heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Laid Back London

Laidback London har eksisteret siden 2002 og producerer lækre sandaler, tåsplitsandaler, klipklapper, jesussandaler – kært barn har mange navne. Manden bag Laidback London har ladet sig inspirere af sin opvækst i kystbyen Mombasa i Kenya og har forsøgt at implementere noget fra den tilbagelænede og afslappede atmosfære, der kendetegnede hans opvækst, i London. Idéen var at gå tilbage til basis, og dette skulle foregå gennem håndlavede tåsandaler af  lækkert kernelæder.

Laidback Londons filosofi bygger på at gøre en forskel og skabe håb og muligheder i lokale samfund. Dette hjælper de håndlavede sandaler med til. De bliver produceret på familieejede garverier og skåret til og syet i hånden. De farverige perler, som tåsandalerne er pyntet med, symboliserer traditionerne i forskellige lokale stammer. Den traditionsbundende fremgangsmåde og produktion sikrer arbejde for flere mennesker end traditionelle fabriksproducerede genstande og gør samtidig hver enkelt sandal unik.

Sandalerne du finder hos LoveBuyingShoes er i naturlige, brunlige farver og pyntet med smukker perler. Med Laidback London er du sikker på en stilfuld men afslappet sommer, og så kan du oven i købet bære dem med god samvittighed, fordi de etiske principper er i orden. Lad dig selv inspirere af den ”laidback” livsstil i Mobasa med et par Laiback London kernelæder sandaler. 

Sorter faldende

3 vare(r)

Sorter faldende

3 vare(r)