heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Ipanema

Ipanema

Ipanema har et spændende udvalg indenfor klipklapper og badesandaler. Ipanema blev lanceret i 2001 og er opkaldt efter en af de lækreste strande i Rio de Janeiro i Brasilien. De festlige og farverige klipklapper leder tankerne hen på varme sommerdage ved stranden. Inspirationen til Ipanema er da også hentet fra det afslappende surferliv og eksotiske karneval, som byen er kendt for.

Klipklapperne, tåsandalerne eller flip flopsene, om man vil, egner sig dog også til en tur på bar eller shoppetur under varmere himmelstrøg. De passer altså til de fleste situationer. Ipanema er ikke bare et par billige sandaler klipklapper til stranden. De ligger vægt på de etiske principper og bæredygtighed og har blandt andet udviklet nogle modeller af genbrugt PVC. Udover det er der fokus på komfort og ergonomi blandet med et fedt design, og der findes blandt andet en Ipanema kollektion lavet i samarbejde med topmodellen Giselle Bündchen.

På klipklap markedet er Ipanama det førende mærke og de farverige tåsplitsandaler er da også ideelle til stort set alle anledninger. Hos LoveBuyingShoes finder du et fedt udvalg af Ipanema klipklapper i spændende mønstre og farvekombinationer, og med et sådan par er du helt klar til sommeren eller måske en get-away fra de kolde danske vinterdage. Drøm dig væk til Brasiliens hvide sandstrande og sambarytmer med et par klipklapper fra Ipanema.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.