heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Day & Night

Sko til både hverdag og fest

  

Støvler til hverdag og fest

Vi kan vist godt blive enige om, at det hurtigt kan blive dyrt, hvis du skal investere i nye støvler til enhver anledning!

 Derfor får du her 3 bud på, hvordan du kan bruge den samme støvle til både hverdag og fest. De udvalgte støvler kan styles op til fest og aftenbrug - og ned til praktisk hverdagsbrug! 

Det handler kun om, hvad du matcher dem med!

 Lad dig inspirere, tilfør de elementer der passer til netop din garderobe - og slå to fluer med et smæk!

 

 

 Casual & Comfy

 

Den viste støvle er Shoe Biz Copenhagen 0103 Croco.

  

Prioriterer du tøj, sko og støvler, der er behageligt at ha’ på, så er du langt fra alene! Rigtig mange tænker komfort, når de fornyr garderoben … og heldigvis er der masser af brands, der forstår at kombinere det komfortable med god pasform og feminint, trendy design.

 

Støvlen fra Shoe Biz Copenhagen er et super godt eksempel: Behagelig for foden og samtidig elegant og enkel. Den gi’r en fin kontrast til et ellers afslappet outfit - og matcher nemt et finere look til en aften i byen!

  

 

 Elegant & Klassisk

 
Den viste støvle er Stylesnob Rhea 1619-10.

 

Kan du li' rene linjer og neutrale farver? Så er dette outfit måske noget for dig.

 

Den bløde skindstøvle fra Stylesnob med hæl og fede detaljer er elegant og feminin og får dine ben til at se liiiige lidt længere ud.

 Støvlerne står helt skarpt til et par skinny jeans og en skjorte - enkelt, klassisk og stilfuldt! Til aftenbrug dresser du op med jumpsuit og elegante smykker - måske med en blazer til kolde dage?

 

 

Rock chic & Rå

 Gardenia Aisha
Den viste støvle er Gardenia Aisha.

 

Let your inner biker chick run free!

 

Læder, nitter og stramme jeans er blot nogle af de detaljer, der kendetegner den punk-rock-biker-trend, der er kommet for at blive. Stilen er ikke maskulin, men feminin med kant.

 Tjek den rå støvle med nitter og spænder fra danske Gardenia - og brug den til hverdag med en top og en skindjakkke - eller gør den biker-cool til aftenbrug med skindkjole eller -nederdel.