heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Stjæl stilen - Sarah Jessica Parker

STJÆL STILEN FRA MODEDRONNINGEN!

 

Den viste støvle er Hangar 4E4203MT brown metal.

 

Sarah Jessica Parker har alle dage været kendt for sin unikke og super fede stil. Nu har du chancen for at kopiere Sex and the City stjernens stil ind i din egen gaderobe.

 

Tag f.eks. dette super chice look, der kan bruges til både forår og efterår. De bløde skindstøvler fra det italienske fashionbrand Hangar er ideelle til, når solen titter frem på en kølig dag. Skindet er forarbejdet på bedst tænkelige måde, og metalglansen giver lidt kant til en ellers neutral støvle. 

 

Den viste støvle er Steve Madden Bolddd 242867.

 

I det danske vejr kan det være vanskeligt at finde den rette påklædning til fest, der både er elegant og feminin og samtidig er til at holde varmen med. Lad dig inspirere af Sarah Jessica Parker og tilføj evt. et par sorte strømpebukser.

 

De super fede og høje stilletter fra Steve Madden kan gøre selv det kedeligste outfit til en fest. Bolddd, som ses her, skaber attitude på bedste New Yorker vis med de spidse nitter på tåen.

 

Er balancen ikke til 15 cm hæl, findes der heldigvis en masse alternativer. Se vores store udvalg af pumps og stilletter.

Den viste støvle er Fly London Airt P142733005 beige.

 

 Når den ikke står på fest, kan du holde varmen med et casual look, som det SJP bærer her. For at det ikke bliver alt for afslappet, kan du tilføre et par støvler med en lille hæl. Det kunne f.eks. være denne skønne Airt ruskindsstøvle fra Fly London. Støvlens rå men feminine stil passer perfekt til det danske modebillede. 

 

Fly London lægger stor vægt på høj komfort og god pasform, og så er kvaliteten bare helt i top! Don't walk... FLY!