heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Vi fejrer 1 års fødselsdag :-)

HappyTop 

 

I april 2013 gik vores webshop for alvor i luften! Sikke et år - det har været fantastisk!

Fødselsdagen fejrer vi fra torsdag d. 10. til og med lørdag d.12. april med KONKURRENCER og TILBUD til alle, en speciel TAK til alle jer, der har taget så godt imod os i løbet af året - og en KONKURRENCE og KANON-TILBUD til alle jer, der besøger os i butikken i Kolding. Se her, hvad du ikke må gå glip af:

 

 

Overskrift1 

Facebook finder du en konkurrence om et par fede AMUST Simona sneakers til en værdi af 1.099,- ... alle kan deltage - skynd dig!

 

Overskrift3

I webshoppen er ALLE varer nedsat med minimum 15%. Selvfølgelig stadig med fri fragt, hurtig levering og 30 dages gratis retur.

Har du handlet hos os i det første år, så har vi en særlig tak til dig ... nemlig en ekstra KomIgen-rabat. Du kan bruge den rabatkode, som du fik sammen med dit køb. Har du ikke lige din KomIgen-rabatkode mere, så skriv til kundeservice@LoveBuyingShoes.dk, oplys hvad du har købt og ca. hvornår, så sender vi dig en ny rabatkode :-)

Andre rabatkoder kan ikke anvendes!  

 

Overskrift5

På mandag trækker vi en heldng vinder blandt ALLE, der har handlet  hos os torsdag, fredag og lørdag - både i webshoppen og i butikken. Vinderen får simpelthen alle sine penge retur :-)

 

Overskrift4

Specielt til dig, som kommer og besøger os i butikken i Kolding, har vi ikke mindre end 240 par sko, støvler, sneakers og ballerinaer, som er nedsat med 50-70% af normalprisen. Der er styles fra bl.a. Amust, FLY London og Steve Madden... spændende ikke??

 

Overskrift2

Og så vil vi SÅ gerne vise dig vores lille butik i Låsbygade, Kolding - og et af vores nye brands,Softinos, som simpelthen bare skal prøves!

Derfor giver vi dig chancen for at komme ind og prøve Softinos,  vælg din farvorit og måske vinde den. Vi trækker en vinder blandt alle, der deltager, mandag d. 14. april. Er du mon den heldige??

Se vores Softinos udvalg.