heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Gardenia - sko, støvler og sandaler

Gardenia

Gardenia Copenhagen

Eksklusivt og dansk brand, der har designet smukke og klassiske sko siden 1941. De er stilrene, klassiske og perfekte til den modebevidste kvinde, som er vild med dansk design og god kvalitet. Gardenia Copenhagen lægger stor vægt på at skabe sko, støvler og sandaler i den bedste kvalitet og så den matcher den danske skomode sæson efter sæson. Kun de bedste materialer bliver brugt og alle sko produceres i Sydeuropa. Hos LoveBuyingShoes har vi samlet modeller fra Gardenia til den klassiske kvinde, som godt kan lide at have god kvalitet og lækker skodesign på skohylden.

 

Sorter faldende

14 vare(r)

Sorter faldende

14 vare(r)

Gardenia er fodtøj til stilsikre kvinder

Shop flotte og elegante Gardenia sandaler og støvler online hos LoveBuyingShoes eller i butikken på Låsbygade 63 i Kolding. Hold øje – du kan være heldig at finde dem på udsalg. 

Gardenia støvler

Gardenias støvler har de fineste og unikke detaljer, som matcher det feminine look perfekt. Tag en højhælet gardenia støvle på til et par jeans om dagen og gå i en den hele dagen lang – komforten er nemlig rigtig god. Dette skyldes i høj grad at det kun er de bedste materialer der anvendes til både sko, støvler, sandaler osv.Er du til det mere rå look så snup en fed støvle med nitter, spænder og en robust sål.

Gardenia sandaler

Flotte sandaler med høje, men komfortable hæle i en lækker blød ruskind. Perfekte til forårets og sommerens fester sammen med en kjole eller nederdel. Eller til et par cool jeans og et lidt mere casual look. De er klassiske og du kan bruge dem de næste mange sæsoner og til alt. Her er de højhælede sandaler du kan holde ud at have på en hel dag. Elsker du dine fødder, så forkæl dem med et par Gardenia sandaler. Farverne er enkle, klassiske og sikre og kan bruges til alt.