heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Dr. Martens – sko & støvler & sandaler – se tilbud og shop idag

Dr. Martens

Hos LoveBuyingShoes har vi et par Dr. Martens til dig

Hos os finder du helt sikkert et par Dr. Martens der bare må blive en del af din garderobe. Som for årtier tilbage er de stadig komfortable, funktionelle og slidstærke. Du behøver ikke være en rebel for at eje et par Dr. Martens. Køb en klassisk sort støvle og plej den korrekt – så har du en klassisk støvle de næste mange år. Eller skil dig ud og køb en i rød lak – bliv set og skab opmærksomhed i dine nye fede Dr. Martens snørestøvler.

De har domineret modeverdenen de seneste årtier og vil fortsat gøre det. Populariteten vil ingen ende tage! Søger du legendarisk fodtøj med stilfuld attitude, god komfort og en klassiker? Så skal du købe dig et par Dr. Martens. Vi har også udvalgte styles i VEGAN - både den klassiske 1460 og 2976.

Dr. Martens er attitude, attitude og attitude. Det har de været lige siden 1960’erne og det bliver de ved med. Oprindeligt er Dr. Martens støvlerne designet til at være komfortable, funktionelle og holdbare, men med tiden er de blevet så meget mere. De ikoniske støvler og sko har været på mode de sidste mange år og succesen fortsætter. Derfor har vi et stort sortiment af både modeller, farver og størrelser til piger og kvinder. Da der løbende kommer nye modeller vil der selvfølgelig også være gode tilbud og udsalg – så hold øje!

 

Sorter faldende

20 vare(r)

Sorter faldende

20 vare(r)

Dr. Martens støvleklassikerne: Pascal og Serena

I vores store udvalg finder du blandt andre klassikerne Serena, Pascal og 1B99 – modeller vi bestræber os på altid at have online. Men Dr. Martens er så meget mere – f.eks. chelseastøvlen Leonore og canvas støvlen Monet.  Det er modestøvler og sko med de ikoniske og stilsikre detaljer – sko og støvler til enhver anledning.

Dr. Martens sko

Dr. Martens har i flere årtier leveret nogle af modebilledets mest tidsløse klassikere med deres unikke fodtøj. Søger du en klassisk, slidstærk og rå sko, ankelstøvle, chelsea støvle, lang støvle eller snørestøvle er Dr. Martens lige noget for dig. Det er et legendarisk brand og kvalitet og komfort er helt i top!

Er der ikke plads til flere snørestøvler i din skosamling så fortvivl ej. I kollektionen finder du nemlig også sko, både i læder og i canvas. Fede til både jeans, kjole og shorts og kan bruges hele året rundt. Det rockede look passer perfekt til den danske stil og er meget moderne.

Kig rundt, bliv inspireret og skriv et par på ønskesedlen eller køb dem nu – enten her på shoppen eller kom forbi vores butik i Kolding og prøv både sko, støvler og gummistøvler fra Dr. Martens.