heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Gavekort 300 kr.

Pris:
Pris: 300,00 DKK
  • Gratis FragtGratis Fragt
  • Gratis 30 dages returretGratis 30 dages returret
  • Godkendt af e-handelsfondenGodkendt af e-handelsfonden
Et GAVEKORT er en dejlig gave!

Indrømmet … det kan være svært at købe sko og støvler som gave! Med et GAVEKORT til LoveBuyingShoes giver du hende frit valg … det kan være en hjælp til de dyre støvler, som står øverst på ønskesedlen eller det kan indløses til sommerens sandaler eller måske de lune hjemmesko?

Gavekortet er printet på kraftig karton og kommer i en fin gaveæske, så det er helt klar til at lægge under træet juleaften.
Du kan gøre det ekstra personligt ved at vedlægge din helt egen hilsen: Send en mail på kundeservice@lovebuyingshoes.dk, skriv “Personligt gavekort” i emnefeltet - og skriv den hilsen, som du gerne vil ha’ med i gaveæsken, så klarer vi resten!

Gavekortets værdi er 300,- - og kan ikke ombyttes til kontanter.
Levering & returnering

Alle varer du finder på shoppen har vi på lageret, som ligger sammen med vores kontor og butik i Låsbygade 63, Kolding. 

Vi kan derfor finde og pakke din vare med det samme. Da vi også altid selv har fingrene i mulden, kan vi sikre en høj kvalitet i hele processen. Vi har det princip, at alle ordrer modtaget inden kl 17 afsendes samme dag. Da vi anvender Post Danmark og GLS, bør alle paker være fremme allerede næste arbejdsdag.

Det er vores opfattelse af lynhurtig levering :-)

Størrelsesguide

Det er rigtig svært at vide, om en sko passer eller ikke! Én ting er størrelser og centimeter – en anden er pasform!

Der findes tabeller der guider dig til skostørrelse efter hvor lang din fod er - det er dog sjældent et særligt nyttigt værktøj, for dig der sidder hjemme i stuen og køber sko. Vores bedste råd er derfor, at du læser vores anbefaling som beskrevet ved hver enkelt vare, og ellers vælger størrelse efter, hvad du plejer at bruge – og sidder skoene ikke rigtigt, så ombytter vi dem uden omkostninger for dig …

ELLER

Andre styles fra samme kategori