heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Snørestøvler - støvler med snøre til damer

Snørestøvler til damer

Vores udvalg af snørestøvler til damer består af mange forskellige styles, både de rå vinterstøvler og de feminine forårsstøvler. De forede modeller giver et varmt og vinterligt look og er uundværlige når det kolde vejr for alvor sætter ind. De rå og ikoniske Serena støvler fra Dr. Martens passer perfekt til den danske vinter og er cool til både jeans og strømpebukser. Det samme gælder de rå støvler fra Palladium med et dejligt varmt for også er de vandtætte. Et par sorte eller brune snørestøvler i skind er feminine og perfekte til både forår og efterår. De fleste af vores snørestøvler har en lynlås, så snørebåndet primært fungerer som justeringsmulighed. Snørestøvle med flad sål eller med lidt hæl? Det er op til dig. Snørestøvler er et hit uanset anledningen og årstiden.

Sorter faldende

24 vare(r)

Sorter faldende

24 vare(r)

Feminine snørestøvler

Snøren giver mulighed for at tilpasse støvlens skaft perfekt til benene og snørestøvler kan bruges til de fleste outfits. Vores udvalg består af mange designs, materialer og farver. Vi har de funktionelle, de praktiske, de varme, de elegante og de højhælede snørestøvler fra mærker som Dr. Martens, Shoe Biz Copenhagen, Bumper, Fly London, Steve Madden og Palladium.  Forkæl dine fødder med et par lækre snørestøvler som du kan bruge til både hverdag og fest. Den rå og lidt slidte stil har været i det danske modebillede et stykke tid og bliver der fortsæt, så køb et par rå og komfortable ankelstøvler med for og match dem med mange forskellige outfits fra din garderobe.

Lange støvler med snøre

Et par lange støvler med snøre er super klassiske og går aldrig af mode. De kan kombineres på kryds og tværs af din garderobe og er fede både efterår, vinter og forår. Skal der være plads til jeans eller skal den sidde helt stram til strømpebuksebenet? Med snøren kan du stramme dem efter behov, så de kommer til at passe dit ben perfekt. Dr. Martens klassikeren 1B99 findes nu i en blød og lækker skind, som smyger sig om både fødder og ben. Den er rå, men på samme tid elegant og feminin. Det er en ikonisk støvle der vil overleve mange år og sæsoner i din skosamling.