heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Ankelstøvler til damer

Vælg en ankelstøvle med hæl eller med flad bund

Ankelstøvler hitter år efter år og det er der en god grund til: de er smarte, super anvendelige og kan bruges i mange måneder. De er fine til både bukser, nederdel og kjole. Jo højere hæl jo mere elegant bliver stilen, men en flad klassisk kort støvle kan også styles feminint og elegant. Mangler du god komfort og stødabsorberende sål så prøv en flad, kort støvle fra Wonders med rågummisåler. Mangler du en klassisk og super elegant flad støvle, så kig på det fine udvalg fra aPair og Bubetti. Er du mere til lidt hæl og må den gerne være lidt robust i det? Fly London designer fede støvler i fede farver og med mange forskellige hæltyper.  Prøv f.eks. kilehælsmodellerne Yat og Yago og oplev fedt design og god komfort samlet i en fed ankelstøvle. Er du til det lidt mere rå look, så vælg en støvle med fede detaljer. Det kan være støvlen er i ruskind, har dekorative spænder eller en lidt grov og anderledes sål. Et par brune, røde eller lyse støvler er super fine til foråret hvor man nyder den sidste tid i sine støvletter.

Sorter faldende

1-36 af 95

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1-36 af 95

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stort udvalg af sorte ankelstøvler til damer

En sort ankelstøvle er et must-have til en moderigtig basisgarderobe. Bor der i forvejen ikke et par på din skohylde, så bør du få købt dig et par i en fart. De fleste korte støvler har enten snøre eller en lynlås i siden og så findes der jo chelseastøvlen, med elastik i begge sider. En super populær type der er kommet for at blive. F.eks. den rå Laura fra Dr. Martens eller den elegante og klassiske 9586 fra Bubetti. Sort er en klassiker og det kommer vi ikke uden om. Men skal den være flad, have en lille hæl eller en høj hæl – du skal vælge det der passer bedst til din stil.

Ankelstøvler på tilbud

Måske er du heldig at kunne finde en støvle eller 2 blandt vores reststøvler, som er sat ned. Der vil løbende blive sat udgåede eller reststørrelser af ankelstøvler på tilbud. Og ligeledes kommer der nye styles til sortimentet. Hold øje online på shoppen, hvor vi også har de sæsonbestemte udsalg.