heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Damestøvler - lange og korte

Støvler

Damestøvler

Støvlesæsonen i Danmark og lang og derfor bør du have en skogarderobe fyldt med forskellige støvler, så du har noget at vælge i mellem. Vi har et stort udvalg af støvler – både lange, korte, med snøre, med for, chelsea, støvler med hæl og gummistøvler. Vores sortiment består af støvler til ethvert behov og til enhver kvinde med styr på sin stil. Vi har støvler til hende med den rå stil, hende der er klassisk, hende der er super feminin og til hende der går op i komfort og funktionalitet. Vi forhandler bl.a. følgende brands: Dr. Martens, Wonders, Fly London, Gardenia, Bumper, Skechers og Softinos. Udvalget er stort og fyldt med unikke støvler til unikke kvinder.

Sorter faldende

1-36 af 102

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1-36 af 102

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ankelstøvler / korte støvler

Ankelstøvler i skind er et must-have i din basis garderobe, da du kan bruge den hele året rundt. Ankelstøvler er super moderne og fine til både kjole og jeans og perfekte til både hverdag og fest. Vælg en flad kort støvle til hverdag og tag en ankelstøvle med lidt hæl til festlige anledninger. En ankelstøvle er ikke bare en ankelstøvle – der findes et utal af forskellige designs, skafthøjder og materialer. Fælles for alle korte støvler er at de er super moderigtige! Mangler du en elegant og klassisk kort støvle så tag et kig på modellerne fra Wonders, Bubetti, aPair og Gardenia. Mangler du en mere praktisk og rå støvle så kig på Dr. Martens, Fly London og Softinos. Husk at en ankelstøvle ikke behøver at være sort! Du kan pifte dit tøj op med en rød støvle, en grøn eller en blå – hvis du tør..

Lange støvler

De langskaftede støvler er tilbage i modebilledet igen og det er vi super begejstrede for. Der findes ikke noget mere klassisk end en flot lang støvle, der smyger som omkring benet og som er pæn til både bukser og kjole. En sort flad støvle er klassisk og alsidig og med lidt hæl bliver den straks mere elegant og festlig. Vælg en lang støvle i en god skindkvalitet fra f.eks. Wonders, Fly London eller Dr. Martens – så har du en lang støvle de næste mange år.

Støvler på tilbud

Vi har støvler der er i den billige ende af prisskalaen og så er der altid gode tilbud at finde. Efter endt sæson vil der også være udsalg på udvalgte modeller. Men husk at de fede styles hurtigt finder nye hjem, så sid ikke hjemme bag skærmen og vent på tilbud eller udsalg, så er din nye favoritstøvle måske udsolgt.