heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Dame sneakers

Sneakers

Fede dame sneakers i forskellige farver

Et par fede dame sneakers er et must-have i din skogarderobe. Det er en modesko med et sporty og ungt udtryk, som er bekvemme at have på hele dagen. Et par sneakers i en god kvalitet er ikke en sko du kun kan bruge 1 sæson. De kan bruges i foråret, sommeren og efteråret og du kan bruge dem til både bukser, shorts og strømpebukser. Vælg en sort eller hvid hvis du er til det lidt mere klassiske look. Er du til lidt mere spræl i hverdagen og trænger til at få piftet outfittet op kan du snuppe et par i rød, navy blå eller måske et par med fede farvede detaljer.

Billige sneakers til damer

Blandt vores store udvalg finder du også en række billige sneakers til damer, så måske skal du have 2 par i indkøbskurven? Et par hvide moderigtige skindsneakers og et par sporty sneakers med fede farvede detaljer. Skal de være ensfarvede, mønstrede, i skind eller tekstil? Det er helt op til dig. Vælg lige det fodtøj du finder smartes, mest bekvemt og som passer bedst til dig.

Sorter faldende

18 vare(r)

Sorter faldende

18 vare(r)

Hvide sneakers til den modebevidste kvinde

Et par hvide sneakers er forårets og sommerens must-have. Det har det danske modebillede været bevis på de seneste sæsoner. Prøv den klassiske skindsneakers ”Jane” fra Woden eller den mere sporty model fra Skechers. Er du til det lidt mere rå og sommerlige så snup et par canvas sneakers fra Dr. Martens. Vælg en hvid sneakers hvis du ønsker en hverdagssko du kan bruge hele året rundt – som ikke går af mode. Hvide sneakers er en trend der er kommet for at blive.

Sorte klassiske sneakers

En klassisk sneakers hvor kvalitet og design er i orden kan fuldføre dit casual hverdagsoutfit. De sorte skindsneakers ”Ydun” fra Woden er sko hvor dansk design møder god kvalitet og klassisk stil. De pifter hurtigt en hverdagskjole op og er super behagelige at have på.  Perfekte at have på på jobbet, på shoppingturen og på de hyggelige gåture. En sneaker i skind kan imprægneres så den bliver mere egnet til det danske efterår og vinter. Softinos sneakers er i den blødeste skindkvalitet vi nogensinde har set og de er meget klassiske og stilrene. Skal de være mere sporty? Så kig på vores sneakers fra Boras og Skechers – du finder helt sikkert et par du synes er lige din stil.

Sneakers til træningen

Denne type sko stammer oprindeligt fra sports- og træningsverdenen, men ses nu mere og mere i modebilledet også. Vi har lille udvalg af sko der kan anvendes i træningscenteret. Vi har ifølge magasinet Iform den bedste sko til fitness: 14087/BKW fra Skechers. En let og fleksible indendørssko som kan bruges til forskellige træningsformer.

Sneakers på tilbud

Hold øje, da vi løbende har gode tilbud på sæsonaktuelle sneakers fra både Skechers, Oill, Softinos, Woden, Boras m.fl. Du kan være heldig at finde
et par klassiske eller sporty sneakers til din skosamling til en god pris!