heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Skomærker og taskemærker

Nedenfor ser du de skomærker vi forhandler, samt Aunts&Uncles som er det taskemærke vi fører. Vi bestræber os på at have sandaler, sko, ballerinaer, pumps, lange støvler, korte støvler og sneakers til enhver anledning. Vi går op i god kvalitet og lækkert design, samt gode priser. Vores sortiement består af mange forskellige brands, så der er noget til enhver. Vi har både klassiske styles, styles der går igen sæson efter sæson samt nye og modige styles der er meget moderigtige og trendy her og nu. Vi håber du finder dit favoritmærke blandt vores udvalg eller endnu bedre: at du hos os finder dit nye favoritmærke.

Skomærker

Vores store passion er sko og derfor elsker vi at købe fantastiske sko til webshoppen. Vi er førende forhandler af Fly London – et succesfuldt brand med farverige kollektioner og af Dr. Martens – et brand med mange års erfaring og efterhånden mange populære styles. Af danske mærker forhandler vi blandt andre aPair, Gardenia, Woden, Shoe Biz Copenhagen, Pavement og Stylesnob. Blandt vores danske brands finder du sko, støvler, sneakers og sandaler til både hverdag og fest og i forskellige prisklasser. Kvaliteten er i top og designet matcher det danske modebillede perfekt. Af sydeuropæiske brands forhandler vi blandt andre Bubetti – et italiensk brand i den bedste kvalitet og i en meget klassisk stil. Vi forhandler også Softinos, Wonders og El Naturalista – brands hvor designet er inspireret af de lande de kommer fra og hvor du nemt finder et par dine fødder vil elske. Komforten er nemlig super god! Er du miljøbevidst og vil gerne være det når du køber sko, så vælg et par El Naturalista der udelukkende producere deres såler af genanvendeligt gummi og med stor respekt for miljø og naturen. Har du brug for et par super bløde og behagelige ballerinaer bør du kigge på Softinos – blødere skind findes ikke!

Taskemærke

Det tyske brand Aunts&Uncles kreere tasker i den skønneste skindkvalitet med rigtig fine detaljer.
Vi har valgt at forhandle brandet fordi deres designs er meget praktiske og funktionelle og på samme tid utrolig elegante og tidsløse. Det er tasker hvor du nemt kan sætte dit personlige præg ved at style den til forskellige outfits. Hvert produkt har sit eget lidt særpræge navn og de forskellige kollektioner hedder f.eks. Grandma’s Herb Garden og The Candy Shop. Med en taske fra Aunts&Uncles får du en tro følgesvend for livet.