heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Boras

Boras

Boras er fede modesneakers i sjove farvesammensætninger og mønstre. De er lavet efter højeste kvalitetskrav og er en kombination af et tysk brand og skandinavisk design. Boras indeholder derfor det bedste fra tyske pasform- og komfortstandarder samt den skandinaviske designtradition. Boras har eksisteret siden 1997, primært på det tyske marked, men bliver i dag solgt over det meste af verden. Boras sneakers produceres i overensstemmelse med etisk korrekte forhold og forener dermed design med et etisk standpunkt indenfor skoproduktion.

Design og produktudviklingsteams hos Boras har nøje udviklet og testet deres sneakers, og anvender kun materialer, der opfylder de højeste internationale standarder. Man har kombineret det bedste indenfor mode og sportssneaker og har på den måde opnået et design, der egner sig til det meste.

Leder du efter en komfortabel fashionsneaker i høj kvalitet, er Boras et oplagt valg. Hos LoveBuyingShoes finder du Boras sneakers til gåtur, til jobbet eller til casual komsammen med vennerne. Skoene findes i både i sjove pangfarver, elegante jordfarver og sort/hvid. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.