heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

 

Er du på udkig efter et par nye støvler eller et par comfy sneakers, men ved ikke helt hvad du skal gå efter?

Nedenfor har vi samlet 6 af sæsonens største trends og tendenser, og der er helt sikkert noget, der matcher din stil!
Klik på billederne for at læse mere om de enkelte sko - De kan naturligvis alle sammen købes lige her på shoppen.

Feel free to get inspired..!

 #1: ANKELSTØVLER MED HÆL 
     

En af de helt store trends til efteråret og vinteren er ankelstøvler med hæl - Og det med god grund!

Ankelstøvlen er lige netop høj nok til at holde det værste sne og slud væk og dermed holde dine fødder varme og tørre, men samtidig er den ikke højere, end at du stadig kan vise dine smukke ben frem. Og dine ben bliver kun flottere, når der tilføres en lille hæl. Til vinter er det praktisk med en tyk hæl, så du står bedre fast, og så er det jo heldigt, at netop den tykke hæl også er en af sæsonens hotteste trends - Se selv længere nede!    

Vi har et bredt udvalg af ankelstøvler med hæl i forskellige materialer, farver og hælhøjder, så der er noget for enhver smag. Støvlerne på billederne herover er tre af vores personlige favoritter fra Bubetti, Stylesnob og Shoe Biz Copenhagen.

Er du ikke så meget til hæl, har vi også en masse skønne flade støvler. Se dem her!

   #2: SNEAKERS OG SPORTY LOOK
     

Sneakers og Sport Couture tendensen har været fremme et par sæsoner nu, og guess what! - Den er kommet for at blive.

Vi er personligt vilde med denne trend, ikke kun fordi det ser smadder godt ud, men også fordi det bare er super behageligt for vores fødder!

Med sneakers kan du både køre den helt sporty stil med sweatshirt og bæltetaske, eller du kan bruge dem til fest sammen med en kjole, så er du sikker på at kunne holde den kørende på dansegulvet hele aftenen. Sneakers er selvfølgelig også helt ideelle til et par jeans og en cardigan. De går praktisk talt til alt!

På billederne ses tre af vores favorit sneakers brands. Skechers med Memory Foam, der former sig efter foden, sikrer dig den aller bedste komfort, Oill tilbyder et hav af spændende styles inspireret af skatermiljøet, og vores nye danske mærke Woden er autentiske sneakers inspireret af naturen og Skandinavien.

Se alle sneakers her!

#3: Klassisk pump   
     

 Den klassiske pump var at spotte på samtlige catwalks under modeugerne for denne sæson, og det er gode nyheder for dig, der gerne vil pifte hverdagsgaderoben lidt op. Den klassiske pump kan bruges til stort set alt - Om det er med en kjole til en festlig anledning eller et par jeans på arbejdet. Det giver dog lige det sidste pift, der skal til for at dresse dit outfit op.

Vi har her samlet tre gode bud på klassiske pumps fra Bubetti, Mikaela og Fly London. Er det alligevel ikke lige dine favoritter, kan du finde mange flere her!

#4: Ruskind   
     

   Vi elsker skind i alle afskygninger, og det gælder bestemt også ruskind! 

Ruskind er en lækker blød afløser til det glatte skind, der af og til kan virke lidt stift at stikke fødderne i - og så er det jo heldigt, at netop ruskind er en af den kommende sæsons største trends.

Vi har en række skønne sko og støvler i det bløde materiale, men de tre på billederne herover er nogle af vores absolutte favoritter.
Den klassiske Serena med foer fra Dr. Martens kender vi normalt fra dens lidt stive og hårde ydre, men den findes faktisk også i en ruskinds udgave, der er mindst lige så lækker og lige til at hoppe i. Ruskindsstøvlen i midten fra Steve Madden kommer med to forskellige snørebånd - Et klassisk sort og et turkis, hvis du ikke er bange for at sætte lidt farve på. Den sidste ruskindsstøvle, vi har valgt at fremhæve, er Jike fra Fly London med den lækreste tykke gummisål, der sikrer dig, den aller bedste komfort.

Vi er helt tossede med denne AW15 trend! 

#5: Farvekontraster   
     

   Generelt ser vi meget sort og mørke farver i tiden, men én trend, der kommer til at præge den kommende sæson, skiller sig lidt ud - farvekontraster!

Du kan både vælge den mere diskrete facon, hvor en neutral farve brydes af en stærk kontrastfarve, som det er tilfældet ved den mørkegrå sneaker fra Skechers eller pumpen fra Fly London (som desuden også følger en anden populær trend - Chunky heels). Eller du kan gå all in og sparke gang i farvefesten f.eks. med denne farverige sneaker fra Oill.

#6: Chunky heels
     

   Vi går køligere tider i møde, og det er ofte lig med, at veje og fortove bliver glatte af is eller sjap. Derfor er den sidste trend da også helt perfekt, hvis du stadig ønsker et feminint look til en finere anledning. De helt tynde stillethæle har i lang tid været på toppen, men tendensen skifter denne sæson, og du skal nu gå efter de tykkere hæle - en trend vi er glade for, da den er langt mere komfortabel for foden og samtidig gør det lettere at stå fast. Nu er der altså ingen undskyldning for ikke at hoppe i de højhælede hen over vinteren.

Når det gælder pumps med "chunky heels" er nogle af vores favorit brands Fly London og Hangar, der har stort fokus på komforten, men samtidig ikke går på kompromis med designet.