heart promo 100% PRISGARANTI

heart promo Gratis fragt på alle ordrer

heart promo LYNHURTIG LEVERING

heart promo 30 Dages gratis returret

Angulus - støvler & sandaler

Angulus

Angulus er et dansk brand, som er kendt for sine komfortable rågummisåler. Alle sko, støvler og sandaler er håndlavede i Portugal og kun den bedste skind er brugt til de skønne Angulus modeller. Her får du sandaler, sko og støvler med fantastisk pasform og i et klassisk design, som kan bruges til enhver anledning. Angulus er et anerkendt brand og deres design er helt i tråd med de danske tendenser vi ser i modebilledet. Her bliver leget med flotte farver, pasformer, nitter og andre detaljer. Er du på jagt efter en sandal, en sko eller en støvle og vægter du komfort, pasform og flot design højt? Så skal du prøve et par Angulus.

Sorter faldende

14 vare(r)

Sorter faldende

14 vare(r)

Angulus sandaler - til den modebevidste kvinde

Går du op i mode og vægter du på samme tid komfort højt? Så skal du prøve et par Angulus sandaler. Dejlige stødabsorberende rågummisåler og rigtig god skindkvalitet er det der gør sandalerne så fantastiske at have på. Der er fine farver og detaljer - så skal du bruge en sandal til fest eller til hverdag så snup et par Angulus.

Angulus - online hos lovebuyingshoes.dk

Vi har selektivt udvalgt de modeller, farver og skindtyper vi synes er de smukkeste. Vores udvalg af sandaler fra Angulus kan findes både online og i vores butik i Kolding. Priserne er altid lave og så har vi selvfølgelig prisgaranti. Rigtig god shoppelyst!